Рецепты

Овочевий суп з оливками та маслинами

Легко
30 мин

Ингридиенты

  • Вода
    2 л
  • Адигейський сир
    200-300 г
  • Оливки
    0,3 банки
  • Маслини
    0,3 банки
  • Оливкова олія
    1-2 ст. л.
  • Овочі на Ваш смак
    ( картопля, перець, морква, броколі, кабачок, томати, тощо)
  • Зелень, сіль, спеції
    На Ваш смак
используется

Способ приготовления

  1. Ріжемо овочі кубиками різних розмірів, в залежності від часу їх приготування (наприклад, морква дрібними, картопля - по-крупніше, перець - ще більші).
  2. Ріжемо кубиками адигейський сир (1-2 см, як вийде ...).
  3. У каструлі з антипригарним покриттям нагріваємо масло, обсмажуємо спеції зовсім трохи (мелені 5-7 секунд), щоб не згоріли.
  4. Додаємо овочі та сир, перемішуємо і все обсмажуємо, помішуючи 10-15 хвилин. Якщо почне пригорати, можна додати зовсім трохи водички. 
  5. Тим часом кип'ятимо воду в чайнику. Ріжемо оливки кружечками.
  6. Після закінчення часу заливаємо овочі водою і варимо до готовності, краще їх не переварювати, щоб збереглася структура і смак.
  7. Коли овочі будуть готові додати оливки, зелень, сіль. Перемішати і по кип'ятити ще 2 хвилини. Вимкнути суп, дати трохи настоятися! Суп готовий!

Смачного!