Ghiott Firenze

Італійське печиво

Історія Ghiott - це історія родини Салаорні. Любов та повага до традицій були частиною Ghiott з самого початку. Коли в 1953 році його засновник Енцо Салаорні, молодий спадкоємець давнього роду флорентійських кондитерів, переосмислив і адаптував давній рецепт епохи Відродження для мигдалевого печива кантуччіні та створив Ghiottini. Всього за кілька років асортимент печива, яке приготував Енцо, було розширено за рахунок додавання традиційних тосканських рецептів, і сьогодні він продовжує оновлюватися. Сім'я Салаорні щаслива бути хранителем цих стародавніх рецептів і приносити задоволення від справжніх тосканських солодощів. Ремісничі методи виробництва, а також прості інгредієнти залишаються правилом для Ghiott. Саме тому класичні види печива Ghiottini виробляються за рецептом Енцо, що робить їх унікальними.