Monocultivar Bio

Нова лінійка оливкової олії Monini Monocultivar Bio вперше брала участь в Міжнародному конкурсі оливкових олій в Лос-Анджелесі. Цей конкурс, наче своєрідний «Оскар» серед оливкових олій, де лінійку Monini Monocultivar Bio чекав справжній тріумф.

Виготовлена з 100% італійського органічної сировини, оливкова олія Monini Monocultivar Bio підкорила суддів своїм винятковим смаком, вигравши три золоті медалі, дві нагороди «Краща в класі», дві нагороди «Краща в категорії", і перш за все - премію Марко Мугелло «Краща з всіх».

Монорізновид або монокультівари - це якісна олія, вироблені з оливок одного сорту, з неперевершеними характеристиками та смаком. Ці продукти були виготовлені з оливок сортів Nocellara / Frantoio / Coratina, 100% органічних і 100% італійських, вирощених на певних територіях.

Ключові аспекти виробництва Monini Monocultivar Bio:

• ретельний огляд оливок перед збором врожаю, щоб вибрати ідеальну стадію дозрівання;

• контроль температури під час збору врожаю і транспортування;

• збір оливок проводиться на світанку, при низьких температурах, промивання і сушіння плодів для мінімізації бактеріологічного зараження;

• весь виробничий процес проходить під безпосереднім контролем пана Моніні.