Борошно Santini

Борошно Santini

Компанія спеціалізується на виробництві борошна з 1938 року. Третє покоління родини удосконалює процес виробництва високоякісного борошна: починаючи від досліджень на ринку сировини і закінчуючи впровадженням передових технологій на етапі виробництва. Такий метод роботи дозволив компанії стати європейським лідером на ринку зернових продуктів. У кожному своєму продукті Santini приховує унікальний інгредієнт: пристрасть до кращого і постійне прагнення до досконалості в їжі, що робить ці продукти кращими, як в Італії, так і далеко за її межами. Вироблене в умовах м'якого клімату, італійське борошно відрізняється своїми високими харчовими і універсальними властивостями, завдяки яким її можна використовувати для приготування багатьох кулінарних шедеврів.