SpigadoroВиробник пасти, компанія Spigadoro, ретельно контролює виробництво на всіх етапах, намагаючись домогтися досконалого смаку справжньої пасти. У складі пасти виключно борошно з твердих сортів пшениці грубого помелу вищої якості (di grano duro) і свіжі яйця (33%). Сушка пасти проводиться в природних умовах і триває більше 70 годин. Тому вдається отримати по-справжньому унікальний і оригінальний продукт, який може зберігатися тривалий час, зберігаючи смак і властивості домашньої пасти. Тісто пропускають через бронзову фільєру для отримання "пористої" "шорсткою" структури, що дозволяє соусу краще проникати в структуру і розкривати свої смакові якості. Класична паста прекрасно поєднується з будь-якими соусами на ваш вибір і смак. Готова паста упакована вручну в картонний бокс, обтягнутий прозорою термозбіжною плівкою, що дозволяє розглянути пасту. Яєчна паста Sfoglia di Casa - корисний продукт, багатий клітковиною і правильними вуглеводами, так необхідними для здоров'я і довголіття. Спробуйте!