Компанія Юнайтед Фудс із задоволенням презентує Вам відео-рецепт сумішей для різотто від Riso Scotti!!

Ця покрокова відео-інструкція дозволить Вам легко і швидко приготувати класичне італійське різотто, чудове на смак.

Сьогодні разом з Riso Scotti пропонуємо приготувати Вам різотто з білими грибами. У готовому вигляді блюдо відрізняється ніжною кремовою консистенцією, але при цьому зерна рису залишаються трохи al dente.

Порції вистачає на 2-3 персони.

Для приготування Вам знадобиться:

- Суміш для різотто з грибами (210г)

- 600 мл води

- вершкове масло

- сир пармезан

Воду довести до кипіння, всипати вміст пачки, злегка перемішати і залишити на повільному вогні на 12 хвилин. Додати вершкове масло і натертий пармезан. Перемішати. Всього лише 12 хвилин і традиційне італійське різотто готове!

Смачного!