BornierФранцузька гірчиця бренду Bornier виготовляється з 1816 року в неподалік міста Діжон. Гірчиця Bornier відрізняється м'якістю, легким ароматом і пікантним смаком. Пропонуємо вашій увазі 2 найпопулярніші види гірчиці Bornier: діжонска та цільнозернова. Діжонска гірчиця - це класичний французький продукт, який отримав свою назву на честь міста Діжон. До складу гірчиці входять тільки натуральні інгредієнти: вода, насіння гірчиці, спиртовий оцет та лимонна кислота. Діжонская гірчиця ідеальна для приготування м'яса або як соус до вже готових страв. Цільнозернова гірчиця Bornier - це гірчиця до складу якої входять цілі зерна, куркума та інші натуральні інгредієнти. Вона має приємний пікантний смак та ідеально підходить для маринадів і заправки салатів.